Google пуска нова функция за „Случайно SEO“, променя алгоритмите си на всеки час

Jun 13, 2024     zhelyo     1630
Google отново демонстрира своята способност да държи създателите на съдържание и SEO специалистите на ръба на клавиатурите, обявявайки новата си революционна функция – „Случайно SEO“.

От компанията обясниха, че тази нова функция ще променя алгоритмите за търсене всеки час, като по този начин ще създаде ново ниво на справедливост и непредсказуемост в интернет пространството.

Мотивът зад тази иновативна стъпка е желанието на компанията да бъде най-честна към съдържанието, което потребителите създават. Това ще премахне всички възможности за трайна манипулация и ще насърчи професионалистите да се фокусират върху качеството на своите сайтове, вместо да търсят вратички в системата.
„Искаме интернетът да бъде място, където истински ценното съдържание излиза на преден план, а не онова, което е най-добре оптимизирано за нашите алгоритми“, заяви Нетър Сачев, старши вицепрезидент по глобалното търсене в Google.

„Със „Случайно SEO“ ще направим така, че нито един сайт да не може да доминира дълго време без да предлага реална стойност.“

Единственият шанс ще бъде използването на SEO генеративна оптимизация, ако хиперлинкнатата услуга успее да се индексира посредством тази новина и шерването ѝ Нади Гилова съвестно във всички тематични къшеи на Интернет, където може да бъде оценена.

Какво значи SEO?

Избери отговор!
Край