Борисов утешава Домусчиев за неучастието в ШЛ с €20 млн. държавни пари

Jul 23, 2015     zhelyo     6799
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Държавата да отпусне около 40 милиона лева на футболния отбор Лудогорец, за да покрие загубите от некласирането на тима в групите на Шампионската лига, реши лично премиерът Бойко Борисов.


"Миналата година Лудогорец направи много за спорта и България, това е най-малкото, което може държавата да направи в този труден момент" - сподели премиерът.


С парите тимът ще може да купи 10 леви бека от по 2 милиона евро, да плати месечната издръжка на няколко медии или да си ги похарчи за друго и да поиска от държавата още, за да си направи стадион, пресмятат експерти по футболни средства.
"Лудогорец е национална кауза и благодаря на българския народ в лицето на Бойко Борисов, че се е консолидирал да ни утеши с тия пари и патриотично да ни даде тласък да продължим напред" - сподели Кирил Домусчиев, който прие загубата от Милсами тежко и се опитва да я компенсира с тройна доза гел.


Тъстът на Данчо Ментата пък предложи футболистите да отидат на плаж Силистар на половин цена, за да намокрят крачолите и да се оттърсят от шока.


zhelyo

Как да се помогне на Лудогорец още?

Избери отговор!
Край