Част от новия външен дълг ще отиде за гадателка, за да направи черна магия на #ДАНСwithme

Aug 19, 2013     zhelyo     4011
Част от мъглата около вложението на 500 млн. лв. от едномилиардни външен дълг, който правителството ще поеме, бе вдигната, след като управляващите заявиха желанието си да дадат 8000 лева на гадателка, която да урочаса протестиращите.


"Медиите на Пеевски не помагат, полицията не помага, контрапротестите не помагат. Тия вече 65 дни не се спряха, само ни тормозят и не ни оставят да работим" - оплакаха се депутати и министри, подкрепящи търсенето на алтернативно решение.


Според подкрепящите Орешарски това е една необходима и поредна рационална стъпка по пътя към ултимативния просперитет, като се надяват гледачката да лее куршум на финансовия министър Чобанов, който все още сънувал, че се вози в автобус към Кърджали от Парламента.
Изборът на гледачка се очаква да бъде по всички правила и критерии - ще бъде обявен конкурс, в който ще спечели тази гадателка, която има роднинска връзка с отговарящия за избора ѝ чиновник.


Същевременно протестиращите обявиха, че ще се защитят от черната магия, наемайки контрагадателка или молейки Йоло Денев да призове Тангра да свърши най-после нещо полезно.


zhelyo

Имали ли сте черна магия?

Избери отговор!
Край