Цветан Василев идвал нощем да прецаква уличните ремонти в София

Sep 12, 2017     zhelyo     8662
СОФИЯ - Мустакатият банкер-беглец идва в София и на места в страната, за да разтуря просперитета на управляващото статукво, съобщиха пред нашата медия авторитетно анонимни източници от службите.


Злобният шеф на КТБ, който изнесе 200 милиона от банката и даде на бившите си авери някакви милиарди, идвал нощем на булеварди като Дондуков и Шипченски проход, за да разкривява още нестегнали бордюри и да троши шахти по крайчетата, за да изглеждат като поставени от слепи едноръки маймуни.


Със специална магнитна технология, с която се снабдил от новата си дружка Джордж Сорос, Василев напуквал новоположения асфалт, а фугите между настилката и бордюрите посипвал с малки дози тротил, който взривявал всяка нощ, за да си мислят хората, че селяци пак пускат заря по никое време.
За капак протежето на Иван Костов разпилявало строителни отпадъци, прахоляк и разливал замазка навсякъде, за да изглежда всичко мърляво, само и само да накара управляващите сега да изглеждат безкрайно корумпирани и некомпетентни мърльовци.


Междувременно се потвърди вестта, че съпругата на Василев е Сотир Цацаров с перука, открадната от Цецка Цачева, и всъщност главният прокурор работи също за банкера в изгнание с цел да злепоставят властта и да прокарат чужди интереси.

Докъде ще стигне тая наглост?

Избери отговор!
Край