ЦИК: Кодовете за машините отключват безсмъртие, всички оръжия, танк

Oct 28, 2023     zhelyo     6761
DOWNTOWN LOS SANTOS - Централната избирателна комисия отмени машинното гласуване в България, защото с въвеждането на кодове в машините може да се spawn-е танк, хеликоптер и да се качи ниво на издирване на 5 звездички.

Истинската причина е засекретена в доклад на ДАНС, който е достъпен до едва 6 милиона българи посредством националното умение за пазене на тайна.

Според доклада кодовете са позволявали на потребителите да отключват безсмъртие, всички оръжия и реактивна раница за летене, което можело да изкриви вота до неузнаваемост. 
"Това е абсолютно недопустимо, има код за супер много пари, изборите не са опция гражданите да печелят нечестно, а да губят нечестно. Никакъв достъп до машините не трябва да имат!", заяви председателят на ЦИК Цикатридина Супозитории

Източникът на вестта Дон Асенчо, който работи едновременно в ДАНС и ЦИК, споделя още, че не е ясно как и защо cheat-кодовете са били включени в системата, като се допуска, че може би самите машини са решили така, след като са вдишали кемтрейлс, разреден с 5G.

 

Какъв код бихте си цъкнали в изборния ден?

Избери отговор!
Край