Хора, които си казаха "Чуваме се", наистина се чуха

Oct 27, 2020     katusha     6622
НА КРЪЧМА - 2020 наистина е една много странна година, щом ставаме свидетели на необичайни явления като това - хора, които си обещаха "Чуваме се", в крайна сметка наистина се чуха.

Всичко започва със случайна среща по новата, трета линия на столичния "Метрополитен". Янаки и Стоил се засекли в профучаващата из подземна София мотриса, не по свое желание.

Като типичен пример за хора, които не са се виждали от завършването на университета насам, те посочили, че е голям срам как не са се виждали вече 12 години и че определено някой ден трябва да се видят и да пият по бира.
Изречението "Чуваме се" прозвучало от устите и на двамата пътници, след като достигнали спирката, на която Стоил трябва да слезе.

Само след седмица, за изненада на всички хора, които някога са виждали стари познати в метрото, Стоил се обадил на Янаки. Двамата наистина излезли заедно и пили по чаша-две бира.

"Не знам защо точно му се обадих", сподели Стоил пред медиите. "Може би защото трябваше да оправя едни неща вкъщи. Освен това нямам вече много приятели, след като жена ми спа с повечето. А и с тази пандемия, утре пак ще затворят всичко, поне да се порадвам малко на пиене на различно място от хола и кухнята в нас", каза той.

"Не очаквах, че ще ми се обади и затова му казах, че ще се чуем. Но изобщо не беше лошо да се повеселим заедно", изрази почудата си Янаки.

Учените, попаднали в невиждано изумление, спряха всички изследвания, свързани с коронавируса и започнаха да търсят причината защо хора, които са си обещали да се чуят, са се чули наистина.

Чуваме ли се?

Избери отговор!
Край