АЙДЕБЕ?: Човек над средната възраст с финансови и семейни проблеми не изперка

Sep 24, 2014     zhelyo     4603
СЕЛО ИЛИ МАЛЪК ГРАД, А ЗАЩО НЕ И ОБЛАСТЕН ЦЕНТЪР - Мъж на около 50, изпитващ финансови проблеми и имащ нездраво семейство, все пак успява да се държи далеч от изперкването, влизащо в новините за ден-два.


Все още И.И. не се е отдал на по-тежък от средния за страната алкохолизъм, не е заклал роднина, застрелял съсед или мърсувал с кучета и котки в междублоковите пространства, озадачени са съседите му.


"Предлагаме на полицията да го задържи превантивно. Колкото повече се бави с изперкването, толкова по-силно ще бъде то" - убедени са познати на мъжа, който наскоро си е намерил временна работа без перспектива за нещо повече от оскъден доход, колкото да свърже двата края.
Съседи са облепили домовете си с найлони, за да се изчисти по-лесно мазалото, ако 50-годишният тревожен мъж някой ден изчатка и реши да ги похити в домовете им, въпреки че реални индикации за такова поведение липсват.


"Всъщност е възпитан, вежлив и не е позволил тревогите да го лишат от възможността да се усмихне, когато види познато лице" - споделят озадачени близките на мъжа.


zhelyo

Защо толкова зверства и трагедии?

Избери отговор!
Край