БСП се доказа като социална партия, депутатите ѝ канят бежанци да живеят в домовете им

Sep 12, 2013     zhelyo     3746
БСП доказа за пореден път, че е социална, солидарна и хуманна партия. По идея на лидера ѝ Сергей Станишев, всеки депутат и партиец ще приеме в дома си сирийско семейство от бежанската вълна.


"Радваме се за индикациите, че нещата в Сирия може да се решат дипломатично. Докато това стане, ще приютим сирийците в домовете си, защото са наши братя и сестри" - обявиха лъчезарно и изпълнено с човеколюбие от БСП.


Социалистите обещават да намерят препитание за възрастните сирийци, а за техните деца - места в детските градини и училищата, така че да се помогне на тези хора в нужда.
От БСП обявиха и планове някои от селата-фантоми, които през последните години останаха буквално без население, да бъдат отпуснати на сирийци, които да се заселят в тях, да обработват земи, да научат български език и да помогнат на застаряващата ни нация да се отлепи от социалното и икономическо дъно.


Разбира се, тази вест се оказа злонамерена партенка и вместо това БСП и близките ѝ партии смятат бежанците за престъпници, пренасящи СПИН, холерия и епитит, като имат намерение да настанят сирийците като чували, вместо да използват факта, че са работоспособни хора.


zhelyo 

Какво да правим с бежанците?

Избери отговор!
Край