БСП си избра Пеевски за нов председател, никой не знае кой го е номинирал

Jul 7, 2014     zhelyo     11657
ПОЗИТАНО 20 РУБЛИ - Внезапно и непонятно как точно, но БСП от тази сутрин е с нов председател и това е Делян Пеевски, съобщават от партийната информационна служба.


Депутатът от ДПС е оглавил партията столетница по сходен начин както оглави ДАНС преди повече от година - правилата за избирането му са били пренаписани, така че да бъде подходящ.


Все още няма информация откъде е дошла номинацията на Пеевски за поста на Станишев, който обяви оттеглянето си от лидерската позиция в БСП, въпреки че не вижда какво не е направил като хората и се чувства зверски секси.
"Очевидно сме избрали Пеевски за председател, но не питайте кой точно го е номинирал и кой го е избрал, защото на този въпрос вече сме отговорили май и изпълнявате поръчки" - споделя пред напористи журналисти разгневен някой партиен функционер, който може би е Мая Манолова, Таско Ерменков или нещо по-така като Кирил Добрев.


Очаква се след няколко месеца снишаване от партията да се появят принципни хора, които да поставят под съмнения случващото се, но към момента всички ще се капсулират и обединят около опорните точки, спуснати им по e-mail, както направиха в БСП миналото лято.


zhelyo

Докъде ще стигне БСП с Пеевски начело?

Избери отговор!
Край