Пеевски сдобрява Гешев и Борисов с леене на куршум и поливане на края на ретроградния Меркурий

May 16, 2023     zhelyo     2461
СОФИЯ - Бившият олигарх и настоящ изряден депутат от ДПС Делян Пеевски е организирал тайна среща с Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Той я провел в общинското си жилище в крайния столичен квартал Бенковски, където живее след като попадна в списъка със санкционирани лица "Магнитски".

Целта на срещата е да ги убеди да не го предадат на американското правосъдие и да си спомнят добрите стари времена, когато нищо не можеше да ги катурне, дори Корпоративна търговска банка. 

"Ще ви налея по едно и ще ви излея по един куршум срещу нощно напикаване. Дано ви налея и малко акъл, въпреки че г-н Томислав Дончев знае, че на прост човек друго се набива" - подел призив за примирие и заедност помъдрелия с годините Пеевски.
Тримата признали, че чувстват облекчение и от това, че все още могат да седнат на една маса, и от това, че ретроградният Меркурий приключи вчера, защото им е взел здравенцето.

По непотвърдена информация, Пеевски има подготвен план Б, ако не успее да намери общ език с бившите си партньори, като за да им го намекне, е извадил стара компютърна клавиатура, несвързана към нищо, на която натискал игриво бутона enter.

"Момчета, това, което мога да пусна, няма кой знае колко да повлияе на добрите ви имена, дето ги нямате. Но все пак ще е добре да се разберете кой ще е посланик и кой ще дойде по Магнитски при мене съквартирант" - заявил на Борисов и Гешев любезният и загрижен за приятелството им домакин.

 

Ще се разберат ли?

Избери отговор!
Край