Борисов представя изложба с хората, които са го пипали

Sep 26, 2018     zhelyo     15723
СЛЕД ООН - Бойко Борисов ще представи своята нова изложба със снимки на срещи с известни личности, последният от които стана Доналд Тръмп, но включва и сюжети с Путин, Ердоган, Меркел и Дейвид Камерън.

Събитието ще се състои в зала "Арена Армеец" и за посетителите от държавната и общинска администрация са осигурени автобуси, сандвичи и ако аплодират речта на откриването, Цветан Цветанов ще ги запази на работа.

Премиерът е озаглавил мероприятието "Пипнат от Бога и други", в която ще изложи живота си чрез фотографии от миговете, в които е пипан от Тодор Живков, три папи, Вальо Златев.
Сред снимките на пипане на Борисов ще има и срещи с по-обикновени хора от електората, звезди от Холивуд, един кадър, в който не е съвсем пипнат, но пада за дузпа, както и пипане от магическата вода на Плиска.

"Искам да докажа, че съм най-пипнатият премиер, искам да разкажа историята си чрез контактите си с други. Всъщност тази изложба не е за мен и как са ме снимале по събитията, това е историята на един свят, аз съм просто скромен колектор на пипане" - сподели той в ивента във Фейсбук.

Защо е важно да го пипат?

Избери отговор!
Край