Борисов пред западни посланици за Сидеров: Той се прави за пред русофилите!

Jul 4, 2017     zhelyo     6650
ТО ПА СИ Е ТЯХНА СИ РАБОТА - Премиерът Бойко Борисов даде обяснение пред посланиците на ключови западни държави заради подетата наново от Волен Сидеров песен за раздяла с НАТО и ЕС в посока Евразия.


Коалиционният партньор, който от началото на кабинета Борисов №3 сякаш бе позабравил тази си доктрина, я припомни в края на миналата седмица, което доведе до смут Запада какво ще прави той без България, от която точи умове, злато и пари чрез хипермаркетите.


"Ма той човекът си говори така, защото така му връзва пред аудиторията, която го следва. Пъчи се там между руснаците, пее частушки, ама си е много наш, когато сме насаме. Даже понякога е по-голям евроатлантик от мене" - увери западните партньори Борисов.
Министър-председателят увери посланиците на САЩ, Германия, Великобритания, Франция и Холандия, че самият той въобще не е такъв и можел да си позволи да говори публично истинските си убеждения, но именно това карало останалите политици да търсят реализацията си в по-непопулярни ниши като например русофилията.


"Ето, сега Сидеров издига Светлозар Лазаров напреде, бута го като лице на партията, защото той точно пасва на профила на електората, който Волен е замаял с чар и приказки. Иначе и той е страхотен американофил, просто това му е сценичният образ."


zhelyo

Вие за Евразия ли сте?

Избери отговор!
Край