Борисов извърши граждански арест на Фандъкова: Да върне всичките жълти павета на мястото си!

Apr 1, 2023     zhelyo     2695
СОФИЯ - Денят за размисъл започна с изненадваща специализирана акция на бившия премиер и кмет на столицата Бойко Борисов, който задържа настоящият кмет на града Йорданка Фандъкова със свински опашки.

След обявеното вчера разследване от Европрокуратурата под кодово име ‘"Yellow Brick Road", лидерът на ГЕРБ е обявил, че прочетеното от него го е ядосало до краен предел и е нямал време да чака отново формално да стане премиер.

Той допълни, че е недоволен от начина, по който Фандъкова управлява града и обяви, че никога не я е познавал и не са си били близки, като е чувал за нея от телевизиите и вестниците, а са се засичали само на официални събития в служебни роли.
Борисов заяви, че Фандъкова е предала идеята на ГЕРБ за модернизация на София и е разрушила историческата памет на столицата. Той поиска от нея да върне всичките жълти павета на мястото си или да подаде оставка и да лежи в затвора.

"Кирчо и Кокорчо ме арестуваха, а тука при очевидни злоупотреби аз трябва да им върша работата. Помислете много добре за кого да гласувате! При мене няма свои, няма чужди. Има честни и работливи, има и безхаберници!" - гневен бе бъдещият премиер.

Фандъкова от своя страна реагира с недоумение и обиди към Борисов. Тя каза, че той е изгубил всякакъв контакт с реалността и се опитва да отвлече вниманието от своите проблеми с правосъдието. Тя отбеляза, че ремонтът на булевардите е бил необходим за подобряване на трафика и безопасността в града и че жълтите павета са били запазени като културно наследство, но от мерки за сигурност няма да каже къде точно. 

Ситуацията ескалира до такава степен, че на място трябваше да пристигнат полицейски служители, които успокоиха конфликта и освободиха Фандъкова от ареста и я качиха в тролей, за да си отиде вкъщи и да се оттърси от шокиращото предизборно активно мероприятие.

Ще бъдат ли спасени жълтите павета?

Избери отговор!
Край