Борисов: Докато управлявах, не виждахте Пеевски, за няколко месеца Радев го върна на бял кон!

Nov 9, 2021     zhelyo     8705
ВЧЕРКВА - Премиерът от близкото минало Бойко Борисов запали свещ по случай Архангеловден вчера и говорѝ пред камерите за смирение, обединение и как опонентите му съсипват българия и избиват населението.

"Ето, вижте го сега Пеевски. Ходи наляво-надясно, лендзи се, купува балонче на дете, което си е купуване на гласове. И Бойко Рашков си пита ушите" - обърна внимание лидерът на ГЕРБ.

"А аз като бех на власт - Пеевски си беше в чужбина, свит в ъгъла, не смее да се покаже, да каже нещо. Защото аз като управлявам, ДПС трепери и не гъква. А Радев за над половин година ги възроди и окрили" - гневен бе Борисов.
Той подчерта, че ако се завърне на власт, ще отстрани отново ДПС от власт, както и главния прокурор Гешев, който допускал вече толкова години олигархично дерибейство от Пеевски, Прокопиев, Ковачки и тия двамата от Инстаграм, дето се снимат как са на хотели в Сен Тропе.

В края на експозето си Борисов пожела честит имен ден на Ангела Меркел, като се опита да я набере по месинджъра, но явно нещо я възпрепятства да му вдигне.

Кое е общото между Пеевски и Борисов?

Избери отговор!
Край