Бойко Борисов изял чувалче с разписки, ще има нови избори

Nov 16, 2021     Венелин Костадинов     20544
БАНКИ - Изборите за Народно събрание и президент и вицепрезидент на 14 ноември ще бъдят обявени за невалидни, а в най-скоро време ще бъде насрочена дата за нови. Това съобщиха официално от ЦИК на извънредна пресконференция преди минути.

До крайната мярка се стига, след като бившият премиер Бойко Борисов е изял голямо количество разписки от няколко урни в София. Инцидентът е станал малко след края на изборния ден. Така окончателните резултати няма как да бъдат обявени и преброяването на практика е прекратено.

„За 30 години практика, за първи път ми се случва такова нещо. Гонихме го до Банкя, а той през цялото време не спря да яде.Членове на избирателната комисия ми споделиха, че е опитал да погълне и и машината за гласуване, но не е успял.“ коментира член на ЦИК.
По първоначална информация Борисов е погълнал голямо количество разписки от 25 МИР в София, където имал човек.

От централата на ГЕРБ до този момент отказват да потвърдят информацията. Това обаче направиха от клуба на екс премиера Витоша Бистрица, откъде заявиха, че ще бъдат без своя таран поне през следващите две седмици поради „стомашно неразположение“.

 

На какво имат вкус разписките?

Избери отговор!
Край