Борисов най-после даде разпореждане да се реши битовият скандал в Сирия

Jun 14, 2016     zhelyo     9674
С АНЦУГ, А ПОД АНЦУГА - ДУША - Премиерът на България, генерал, не на последно място лейтенант, още галеникът на папите, властелин на правителствената авиация за частни цели, добрият дух на Бирата, човекът от учебниците, нямащият нищо общо с контрабандни цигари, опраскване на съдийки, имоти в Барцелоната, Булгартабак, политически чадъри и мутрите не издържа, и реши да им помогне на тия в Сирия и региона като цяло.


"Гледам ги тия от Света, че нещо са се забалтачили в Сирията. Мене още от самото начало ми докладваха и знам к'во става, ама си викам я да ги видим тия цереута, мереута, кагебета и мосади как ще се справят. Що мачлета изиграх през това време, ма тия не мърдат. Тия хора сигурно една магистрала не са построили през живота си , може само до къщичка за птици да са стигнали, та затова реших да им помогна, за да има стабилност.


Цялата работа там си е просто един битов скандал, точка. Башар пускал силно музика след 10 часа и някакъв ислямист му направил забележка. Вече съм разпоредил Йордан Кафандъкова с един от инспектората, двама млади и оня от Враца да отидат и да му съставят акт. Като им бръкнеш в джоба се укротяват, така че считайте конфликта за решен." 
След тези думи Борисов се върна към обичайното си занимание, а именно да прави стабилност, като бърка в джобовете на българите, докато вниманието им е заето от поредната чалга клюка или някой малоумен формат.


jo'o

Стабилност?

Избери отговор!
Край