Бойко Борисов разкри: Аз дадох 2 млрд. на Румъния за реформи, затова са напред

Feb 23, 2016     zhelyo     5866
БАНКЯРЕЩ - Бойко Борисов най-после разкри истинската причина Румъния да е по-приятна държава от нашата, в която поне част от политиците и олигарсите са в затвора.


Премиерът лично е дал 2 млрд. на Румъния през първия си мандат, след като румънска пенсионерка му писала по Skype, че нещата там са зле.


"Викам - защо сме съседи, ако не да си помагаме. И давам. Викам - реформирайте се, преборете контрабандата, усвоете фондове. И те ме послушаха. Ето така оправих Румъния" - похвали се премиерът Борисов.
Същевременно той припомни как неграмотен клетник преди 15-ина години му е писал, че не вярва, че в нормална страна би се класирал дори да бъде чистач на летището. Днес Цветан Цветанов е изборджия №1 на държавата.


"Бойко Борисов не води войни, не взима поръчки и милее за хората. Бойко Борисов дава!" - каза неговата PR-ка по телевизора, карайки се на хора, питащи как така той решава да се отменят поръчки и докъде се стига с еднолична власт, мотивирана от емоциите на човек, който вярва, че има тенис талант, въпреки че държи ракетата като нажежен тиган.


zhelyo

Кога Бойко ще даде и за световен мир?

Избери отговор!
Край