Трагичен инцидент! Безработен мъж почина от скука, изгледал целия петъчен парламентарен контрол

Oct 8, 2018     Draxler     6073
СОФИЯ - Безработен софиянец на средна възраст издъхна в дома си в петък. Според разследващите става дума за изключително тежка форма скука, която го е убила.

„Отзовахме се на сигнала веднага. Когато влязохме в апартамента, мъжът лежеше безжизнен на дивана, а телевизорът беше включен на Канал 1. Според съдебните медици смъртта е настъпила около 14.00 часа на обяд, което означава, че той е изгледал целия парламентарен контрол, който се предава на живо всеки петък“ – обясни един от разследващите полицаи.

Към настоящия момент криминалистите не могат да уточнят с точност кой от депутатските въпроси към министри се е оказал фатален. Съставена е работна хипотеза, според която отговорът на министъра на земеделието храните и горите за посевите от пащърнак в Югоизточна България е станал конкретната причина мъжът да изгуби жизнените си функции.
Според друга версия обаче той се е опитал да разбере какво означава абревиатурата ВКЗПНПННПЮБИСПН (Временна комисия за проучване на причините за недостига на пащърнак в Югоизточна България и справяне с последиците от него) и мозъкът му прегрял.

Експертите съветват, каквато и да причината да си стоите в къщи в петък преди обед, в никакъв случай да не гледате преките излъчвания от пленарна зала. Пуснете си предаването на Гала, където фъфлещи вип коментатори ще ви съобщят свежи новини от случващото се в най-известната къща в България.

Draxler

Гледате ли парламентарен контрол?

Избери отговор!
Край