Депутатите от Атака взели сиренето и кашкавала от резерва за изпът до Брюксел и обратно

Oct 1, 2013     zhelyo     5611
Близо 35-те тона сирене и кашкавал от държавния резерв, които бяха установени, че липсват в Хасково, са били взети от депутатите на Атака за пътуването до Брюксел и обратно, което осъществиха миналата седмица.


"Бяхме на много патриотична мисия и взехме малко храна за изпът, но не сме изяли всичко, тъй като ядохме за без пари в местен ресторант" - съобщи Десислав Чуколов от партията.


Депутатът от Атака допълни, че освен откритите сирене и кашкавал, той и сподвижниците на Волен Сидеров са си взели още 20 тона хляб, 8 тона лютеница, 1 тон розово масло за продан, както и 200 килограма сухи чушлета за стриване, ако им сервира някой по една блажна чорбица.
"Ааа, туй шампанско ли е? Аз много обичам шампанско. От 'де го взимате? Купувате си го? Бравос! Я да видя дали както съм си така ще мога да гаврътна половин бутилка" - заключи на перфектен брюкселски представителят на Атака.


Както е известно, над 20 депутати отидоха до Брюксел, за да пуснат писмо в сграда, да целят сервитьори с коркови тапи и да се върнат с две визитки на хора, представили се за австрийци, което пътуване отне доста юнашка енергия.


zhelyo

Гордеете ли се с такива народни представители?

Избери отговор!
Край