Хора, необичащи кафеви хора, евреи, толерасти, с еуфория приписват чудо на кафяв човек, евреин, толераст

May 1, 2016     zhelyo     29431
НАОКОЛО, ДНЕС - Навръх Великден хиляди демонстрираха еуфорията си и потвърдиха помежду си за наличието на чудо, осъществено от евреин, дал начало на индустрия за милиарди, имаща огромна власт над световните процеси през вековете.


След като наскоро преоткриха религиозните си ценности като част от модерните тенденции в национализма, мнозина се смириха за около ден, пожелаха си добруване и благодариха на човек от Близкия изток, че по волята на Баща Му е бил убит, за да изкупи техните грехове.


Макар и да е един от евреите в основа на мултимилиардна индустрия, който е известен като див либераст и говори за равенство, братство, подаване на другата буза и размяна на ризи, мнозина признаха Неговото възкръсване, за да не разстроят бабите си и да получат къшей агнешко и козунак.
Разбира се, осъзнаващите конфликта на собствените им гледища и поведение, обявиха, че смуглият евреин от Близкия изток всъщност е българин или в най-лошия случай македонец, след което пуснаха заря, пиратки и Лепа Брена, за да покачат празничното настроение.


zhelyo


 

Каква е връзката с яйцата?

Избери отговор!
Край