Нацията се раздели отново: Да маха ли зимните гуми сега, или като се прибере след Великден?

Apr 20, 2022     zhelyo     7912
ОНЛАЙН, ОФЛАЙН, ВСЕЛАЙН - Природонаселението на Интернетската народна република, известна доскоро като България, отново се обостри.

Обикновен въпрос във Facebook група в търсене на съвет прерастна в поредна причина за разделение, разприятеляване, обвинения в глупост или плащане от задкулисни икономически сили, с което за поредна седмица общественият разрив постави рекорди.

"Гледам, че още има дъждове и снегове, та се чудя дали да не оставя смяната на гумите за след Великден, когато си дойдем от майкини, какво ще ме посъветвате?" - пита дама, която обяснява, че Клиото от 2005-а не го кара често, но за да си иде на ямболско върши работа.
Невинното питане подейства като цунами, та само определянето на питащата като патка до редакционното приключване на Не!Новините снощи бе ударило кота 2800 пъти.

"Да 'земе в багажника зимните и да си ги смени навръщане, че ше е жега другата седмица. Или да си остане на село" - гласи коментар, чийто автор след това е получил 326 номинации да стане президент и 437 смъртни заплахи.

Изказахте ли се?

Избери отговор!
Край