Агент Николай: Страдам от рядко заболяване, лечимо само с целуване на задника на Бойко Борисов

Jul 13, 2016     zhelyo     39237
ПО ТЕЛЕВИЗОРА - Агент Николай, известен и с гражданския си прякор Георги Марков, призна пред журналисти, че страда от рядко заболяване, чийто единствен лек е свързан с профилактичното целуване на задника на Бойко Борисов.


Състоянието на бившия конституционен съдия от няколко години е стабилизирано, но цената за това лечение е публична консумация на екстракт от седалищната област на премиера. Така поне твърди самият той, но мнозина се съмняват в думите му.


Според медицината такава болест обаче не съществува. Редица лекари изразиха дори мнение, че целуването на гъз може да доведе до проблеми от хигиенно естество.
"Е, може и да не съществува, но се чувствам добре. И щом лечението работи така добре, няма да го спирам, да не се окаже пък, че всъщност имам такава болест. А и ми харесва" - заяви агентът размахвач на пръсти по родните телевизори.


"Моята задница е сред най-чистите места в България, ежедневно я лъскат много хора с устните си, така че поне откъм хигиена е обезпечена ситуацията" - лаконичен бе самият Борисов, запитан дали се чувства като лекарство.

Възможно ли е наистина да има такова медицинско състояние?

Избери отговор!
Край