НСО се отчая: Смениха снимката на Орешарски в правителствения сайт с двойник

Jul 25, 2013     zhelyo     6020
Снимката на премиера Пламен Орешарски в правителствения сайт government.bg бе заменена с тази на двойник или дори на восъчен дубликат, след като от Националната служба за охрана предприеха всички мерки, за да запазят здравето на депутати и министри.


"Не знаем откъде може да дойде провокация, тези лумпени са страшни. Представете си да направят колаж на фотошоп, ползвайки главата на Орешарски и тяло на кукла на конци. Или пък на надуваема секс-кукла? Какво ще правим тогава?" - попитаха риторически и екзактно от НСО.


Подобни мерки с двойници се взимат често и в други държави, особено в диктатурите, където рискът от преврат е голям. Разликата с България е, че така или иначе Орешарски никъде не се появява, освен на някоя и друга архивна снимка, та рискът е главно към фотографиите му.
Исканията за оставка ескалират ежедневно, като мнозина се присмиват на Орешарски как може да е ръководен от Станишев, което било толкова непрестижно, че даже половината му приятели са го изтрили от Фейсбук.


Самият Пламен Орешарски отказа коментар, тъй като предпочете да се клати самотно в ъгъла си, осъзнавайки, че слуша хора, които никакви приятели не са му.


zhelyo
 

Адекватни ли са мерките за сигурност на властта?

Избери отговор!
Край