Шок: Правителството протаквало оставката, за да открадне златото на KLETA MAJKA BALGARIQ

Aug 16, 2013     zhelyo     5400
Скандална новина е напът да разтърси страната. Според сигурен източник нестабилното правителство на Пламен Орешарски не подавало оставка, само за да даде достатъчно време зад гърба на народа да се открадне златото на KLETA MAJKA BALGARIQ и да се изнесе в офшорен трезор.


"Те са наясно, че са политически несъдържателни. Атака им прави кворум, защото лично Волен Сидеров и неговите депутати са получили право да копаят от кюлчетата злато" - споделя източникът ни.


Неслучайно всички управляващи говорят за избори чак през май - очаква се през зимата златото да е узряло напълно и да се изкопава доста по-лесно, въпреки че и в момента тече обирането на златната реколта на Родината.
Както е известно, под българската земя златото вирее на грудки, но първо концесионните договори с чужди компании, а сетне личните апетити на управляващите, не позволяват всички пенсионери да са със златни зъби, както е обещал виден демократ, телевизионер и патриот.


Същевременно вниманието на българските граждани е отвличано по всякакъв начин с абсурдни кадрови назначения, нелепи закони и интриги, които властта заформя, за да прикрие схемата си.


zhelyo


 
Край