Моделът #КОЙ се превръща във франчайз, България ще го продава в чужбина

Mar 11, 2015     zhelyo     5832
СОФИЯ - Моделът #КОЙ, подчиняващ законодателната, съдебната, изпълнителната и медийните власти на щенията на олигарси и кукловоди, ще бъде регистриран като запазена марка и страната ни ще го продава на други държави.


"Ще направим франчайз, под тази марка, с нашето ноу-хау и бранд, всяка една държава ще може да си изгради свой модел #КОЙ, концентриращ властта в ръцете на някакви кръгове, без това да е обосновано от демократичния избор на населението" - споделят новите seller-и на правителството, които ще се опитат да продадат модела зад граница.


Цената на неразградимия модел за узурпиране на управленски лостове и властови ресурси ще бъде съобразявана с всяка една държава потенциален клиент, като примерно за Германия той би бил в пъти по-скъп, отколкото за Македония, където такъв модел би бил елементарен за имплементация.
Интересното е, че държавата все още не може да отговори точно КОЙ държи търговската марка #КОЙ, като спекулациите за това варират от Протестна мрежа, до неграмотен и нехаещ за подписани документи ром, както и от сина на Ирена Кръстева до любимия чичо на Делян Пеевски, живущ в Бояна.


zhelyo

Ще се наложи ли брандът на международния пазар?

Избери отговор!
Край