Фалирала компания не може да спре да изплаща заплати

Oct 25, 2018     Гост 666     3543
У НАС -  Родна компания фалира, но очевидно не може да се спре да изплаща заплати на служителите си.

Тази вечер за пореден път собствениците и акционерите излязоха на протест срещу този кошмар. Ето как коментираха ситуацията някои от тях:

"Какво можем да направим, ние сме в плен на навика постоянно да превеждаме пари на хората на 1 и 15 число на месеца. Свободната воля е илюзия!"
"Милозлив човек съм, но повече така не бива. Следващия път, когато Гинка Георгиева дойде при мен за заплата, ще бъда твърд. Опа, ето я! Господи, Георгиева, кажи ми, че не носиш бебе в тоя вързоп, о, стига де!!!"  - представя кошмара си собстеникът на фирмата, чието сърце не му е дало да я прехвърли на неграмотен социално слаб малко преди процедурата по фалит.

"Както виждате, ние всички сме се събрали тук, за да протестираме срещу безскрупулността на нашите бивши подчинени, но засега резултат няма и те не ни обръщат внимание. Дето се вика кучетата си лаят, но керванът си върви...за следващата заплата"

Работниците засега са непреклонни и смятат да продължат да получават незаслужените си заплати. Очаква се техен представител да изслуша исканията на собствениците, ако успее да се върне навреме от почивка в екзотичен курорт. 
 

Получавали ли сте заплата, която не сте изработили?

Избери отговор!
Край