10 мистериозни места в България, които всички да нападнем вкупом

Jul 19, 2019     DJ кмета     14840

Над милион американци се събраха във фейсбук зад идеята да нападнат организирано Зона 51 в Невада. Супер секретната военна база в местността е известна със множеството случаи на забелязани НЛО. Ентусиасти от всички американски щати заявяват, че ще отидат, „за да ги видят тея извънземни“. 

На свой ред НеНовините предлага 10 мистериозни места в България, които всички да нападнем вкупом, за да не изоставаме от запада:

 
  1. Царичината дупка, защото това всъщност е задния отвор на Зона 51. Така ще можем да нападнем американската база от две страни.
  2. Зона Б5 във столицата. Подобието на името не е случайно, говори се, че в парк Възраждане е възкръснал самият Исус.
  3. Джакузито на Митъо Пищова, за да разберем как, аджеба, се побират вътре 512 372 912 манекенки и как се жаса след четири инфаркта.
  4. Гроба на баба Ванга, за да ни каже духа ѝ, дали е истинска косата на Боби Михайлов.
  5. Дома на Лили Иванова, защото искаме и ние да пием от фонтана на младостта. Или поне да се изкъпем в него, че пак няма вода в Младост 3.
  6. Ремонтирания площад на Графа, за да изровим вкаменените останки на акули и да ги добутаме обратно в Перловец. Да си плуват на свобода.
  7. Апартамента на Цветан Цветанов. Частния асансьор в сградата с псалмите всъщност е портал към друго измерение.
  8. УНСС, за да открием истинското познание, световния икономически двигател и да разберем как университет по финанси почти фалира.
  9. Офиса на Митко Пайнера, за да разберем как се създават неземни чалга икони и от коя планета всъщност се излъчва телевизия Планета.
  10. Летящата чиния на Бузлуджа, за да ги видим тея извънземни.

Има ли извънземни?

Избери отговор!
Край