Уругвай - Долна Корея (Предварително по минути™)

Nov 24, 2022     zhelyo     2945
Нашите момчета от Уругвай започват своя поход към третия си трофей от световни първенства, защото е време да се прекрати 72-годишната суша от великолепния триумф на голямата Мала Маракана в Рио Де Жанейро през 1950-та. Ето какво иде:

'Химни - Още на химни Уругвай печели, тъй като дори в съкратената версия най-дългият химн в света е най-дълъг химн в света. 

'14 - Родриго Бентанкур фаулира своя съотборник в Тотнъм Хюн Мин Сон, за да му каже, че приятелството си е приятелство, но влизането е с бутоните напред. Кореецът, който играе с маска, е изненадан от това, че съотборникът му го е познал.
'25 - Невероятна комбинация между Чу Динг-Донг, Ким-чи Бон Чук и Парк Куон-лист! Невероятна, защото такива играчи не съществуват.

'36 - 0:1! Уй-йо Хван хваща в крачка уругвайската защита и отбелязва, за да запише името си сред любимите на поколения български зевзеци.

'58 - Продължението на първото полувреме е 11 минути, но се играят 13 за всеки случай.

Почивка. Почивката е дълга колкото средното продължение на полувремената в това първенство, като има място за 18 реклами на букмейкъри и в студиото на БНТ да преразкажат това, което е станало досега.

'47 - 1:1! Федерико Валверде вкарва единственият тип голове, дето не ги лови новата виртуална засадна система - с удар от Халите.
'69 - 2:1! Хосе Хименес надскача Хонг Чул, който не е чул вратарят да му крещи да скача за първа при противников корнер.

'80 - Корейците натискат като Борисов за евроатлантическа коалиция, но Уругвайците задържат като Румен Радев - мандата.

Край след 27 минути продължение. Луис Суарес почти ухапва съдията от фрустрация, но все пак се стига до край на мача.

Уругвая мислихме ние...

Избери отговор!
Край