TV7: Вечното дерби - в понеделник от 13:26, Ботев - Локо - по полувреме в събота и неделя

Mar 11, 2014     zhelyo     5331
TV7 определи датите и часовете за предстоящите кървави дербита в края на седмицата между ЦСКА и Левски в София и Ботев и Локомотив в Пловдив, което предизвика вълна от адмирации от страна на феновете.


Мачът в София ще бъде игран в 13:26 на 17-и март, понеделник, като от телевизията обясняват, че програмата ѝ е осеяна с много важни reality-формати и обективни публицистични предавания, които са приоритет. Това се налага заради тежката програма на "сините", които ще играят и два пъти с Ботев за Купата, та се налагало Тодор Батков да съгласува вечерното си кафе с феновете.


Пловдивското дерби пък ще бъде играно и в събота, и в неделя, тъй като било голяма атракция и си заслужавало да се раздели в двата дни, за да предизвика повече зрителски интерес. По този начин и футболистите на Ботев нямало да се претоварят заради мачовете си с Левски през седмицата.
БФС подкрепи обявените от TV7 мерки и ги официализира чрез енергичен танц с пляскане и селска чупка.


В други новини от футболна България - скандирането на "За България - свобода или смърт" по време на мача Литекс - Лудогорец се оказа рекламна кампания за фейсбук групата KLETA MAJKA BALGARIQ.

zhelyo

 

Кога е идеалното време за мач?

Избери отговор!
Край