Левски купи емблемата и историята на ЦСКА от НАП, за да ги срами в евротурнирите

Jul 27, 2016     zhelyo     16307
ГЕРЕНА - ПФК Левски АД изненадващо изкупи част от дълговете на дружеството в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД, включително и запорираната от Националната агенция по приходите емблема на клуба. 


Този шокиращ обрат в неспирната сага около червения клуб означава, че формалният и юридически наследник на фалиращото и практически неспасяемо дружество няма да бъде нито трансформираният от Гриша Ганчев в ЦСКА Литекс, нито новосъздадения от група военно-полицейски генерали, фенове и няколко ветерани аматьорски клуб, които няма да имат право да носят емблемата, купена от "сините".


"Левски вече е автентичният ЦСКА. В момента оформям писмо до УЕФА, които ще го потвърдят със сигурност" - коментира човек, известен който е почти юрист, но всъщност е просто истински нахъсан любител.
Наши източници разкриха, че планът на "сините" е при следващите си класирания в Европа да използват именно емблемата на вечния враг, за да го злепоставят и така да затворят продължителна срамна страница в собствената си история.


Феновете и на двата клуба изразиха недоволствата си с дюдюкане по интернет, но не предприеха кой знае какви мерки освен някои от тях взаимно да се причакват на групички, в тъмното, много на малко, с ножове, справедливо.


zhelyo

Кои ще се засегнат повече и ще реагират като ощипани от сенегалец моми в Кьолн?

Избери отговор!
Край