Тотнъм - Манчестър Юнайтев (Предварително по минути™)

Jun 19, 2020     zhelyo     3136
Най-после малко английско мач. Шампион е ясно кой ще е и вече единствено комета може да спре да се случи това, но нека да погледнем и към по-клетите отбори. В случая на Мауриньо настоящите и бившите.

'Начало - Оправете си фентъзито. Казваме го, щото се позагубиха навици и тренинги, а сега с тия мачове нон-стоп си изисква особено ниво на отдаденост това човек да избере кой ще го издъни.

'12 - Осъзнавате, че за тия няколко месеца гледания на клипчета от класически моменти във футбола тотално сте забравили кои са актуалните футболисти.
'251:0! Хари Кейн вкарва, за да покаже, че навярно той е измислил глобалната пандемия, за да си доиграе първенството и да не изпусне Европейското, тъй като доскоро бе контузен.


'36 - Масови протести в Лондон за това как може Кейн да вкара първия гол, а не Муса Сисоко под надслов #BlackGoalsMatterMore

Почивка. Няма публика, която да изпие 23 000 бири от пивоварната в стадиона. Съкрушителен факт.

'49 - Борис Джонсън цъка SMS-и на кирилица, за да уреди Мейсън Гринууд и Оливър Скип в Нюкасъл.

'57 - Джовани Ло Челси наплюва Пол Погба и двамата са поставени под карантина без право да правят секс на закрито помежду си.
'65 - 1:1! Бруно Фернандеш вкарва на Юго Лорис, който е заспал, че от толкова социална изолация не е като да не е пийвал.

'74 - Даниел Леви се възползва от мярката 60/40 и пуска в игра Пабло Дибала ей така от нищото. От Юве, де.

'83 - Антони Марсиал подава ръка на Хари Уинкс да стане, което поставя халфа на Тотнъм в дилема между това да откаже да пипа чужди ръце заради вируса и това да изглежда като расист. Отрязва си ръката и я дава.

Край. Под 11 корнера.

Ще завърши ли първенството?

Избери отговор!
Край