Тотнъм - Артетасанал (Предварително по минути™)

Dec 4, 2020     zhelyo     3317
Навръх Никулден в морето от футболни събития, с които придружаваме битовия си алкохолизъм по време на локдаун, изплува дербито на Северен Лондон. Чия мрежа ще има по-богат улов в този сблъсък, често завършващ с голямо количество голове?

Начало. Тотнъм се държи на равни точки с Ливърпул, Хари Кейн и Хюн Мин Сон не са контузени за по 4 месеца и Моуриньо изглежда като психолог и тактик, а не като лунатичен перко. Ще успее ли намиращият се на 14-о място Арсенал да спъне амбициите на шпорите или за поредна година ще се наложи те да си се спънат сами?

'7 - 1:0! Хюн Мин Сон вкарва, след като Хари Кейн става безсимптомен асистент и вече е толкова елегантен в подаванията си, че сам не разбира дали топката е минала през него.
'18 - 2:0! По-сложния за казване Скот Паркър - Пиер-Емил Хойбйерг открадва една топка като американец нов плейстейшън под носа на комшия по времето, когато нямаше пандемия и всички се биеха на Блек Фрайдей. След това с прецизен пас намира Хари Кейн, който този път не разбира как се лекота е вкарал гол на Джей Лено.

'29 - 2:1! Моуриньо е почнал да се лендзи за постове в Инстаграм и забравя да каже на играчите си това, което им каза по Амазон Праймския сериал - да бъдат cunt-ьове. Те дават на Лаказет да зашие гол от далече и от добронамереност даже ходят да го гушнат и да му викат браво, понеже арсеналци са забравили тоя сезон как се радва.

'40 - 2:2! Докато Моуриньо овиква своите и ги замеря с експериментални ваксини, те изпускат Обамеянг да вкара първия си гол, откак подписа договор за заплата, каквато получава целия стартов състав на Тотнъм.

Почивка. Артета вика Йозил в съблекалнята, който се оцъкля, мисли си, че най-после ще го пуснат да рита с другите приятелчета, но му испанецът просто му подава да му държи дъвката, за да обясни по-отчетливо тактиката за второто полувреме.

'51 - 2:3! Арсенал осъществява пълен обрат с гол на Уилиян, за когото се подозира, че е кръстен на Илиян Илиев, въпреки разликите в прическата и всичко.
'62 - 3:3! Тотнъм имат жокер в ръкава си под формата на стик за голф на резервната скамейка, който се казва Гарет Бейл. Той влиза, арсеналците си мислят, че е в добра форма, тръгват да го пазят и се оголват за Танги Ндомбеле

'73 - 4:3! Един от най-симпатичните футболисти в света Ерик Ламела влиза отива да кашля демонстративно в лицето на Обамеянг и да го апелира да си създадат стаден имунитет. Обамеянг избягва в паника и така всъщност се дърпа, без да иска, правейки изкуствена засада на тотнъмистите, което води до отмяна на гола от VAR.

'84 - 4:3! Ерик Даяр и Давид Луиз правят страхотно меле в чест на Марадона, подобно на онова между Барса и Билбао през 1984. Червени картони за всички освен за Ламела, на когото му се разминава отново и вкарва за 4:3.

Край. 4:4! Ламела сам на терена от прекомерна радост за гола си и при оставащи още няколко минути обърква коя му е вратата и си зашива автогол, след което се радва като за 5:3.

Какво заложихте на този очевидно логичен точен резултат?

Избери отговор!
Край