Родни позьори се чудят дали вече е модерно да си от Лестър

Feb 11, 2016     zhelyo     6402
ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА - Напрежение в средите на родните фенове на чужди отбори, след като скромният доскоро тим на Лестър стремително се доближава до изненадваща титла в първенството на Англия.


Много от традиционните позьори, които започнаха да симпатизират на Челси, след като руските пари ги направиха силни, и на Тотнъм и Юнайтед, след като Бербатов рита топка там, се чудят дали ще е добър избор да подкрепят Лестър и романтичната история на аутсайдера, който впечатлява всички.


"Все още има сериозен шанс да не станат шампиони. От друга страна играят най-добре и ако започна да пиша статуси за тях сега, през май ще кажа, че ги подкрепям от години" - сподели един от онези досадни привърженици на английския футбол, които често преиграват в подкрепата си и асоциирането си с отбор, ситуиран на няколко хиляди километра от дивана им.
Същевременно малка група любители на аутсайдери гръмко се опитват да подкрепят Челси и Ливърпул, за да изтъкнат как са били с любимия отбор, когато е бил скучен и безинтересен, без да съзнават, че скучен и безинтересен е Тотнaмчето, дори на второ място във временното класиране, което неизбежно ще се промени към по-зле.zhelyo

За Лестър ли сте?

Избери отговор!
Край