Тотнъм - Арсенал (Предварително по минути™)

Feb 9, 2018     zhelyo     6597
Тотнъмчето приема Арсенал навръх 10-и февруари, който е сред 28-те най-февруарски дни за годината. Ето какво още:

'Начало - Тотнъм бие дузпа вместо център, защото съдията и в тоя мач е попаднал на дизайнерска дрога, произведена в час по химия в помощно училище.

'1 - Пропуск, защото Хари Кейн дава дузпата да я бие Бойко Борисов, понеже тия дузпи на него повече му отивали, а нашият премиер изпуска, понеже не било християнско да се вкарва без дори едно добър ден.
'14 - Бой на трибуните. Изненадващо той не се случва между феновете на двата враждуващи тима, а кметът на Съсекс бие пресаташето на Шефийлд Уенсди.

'23 - Дузпа! Всички играчи на Тотнъм падат в наказателното на Арсенал, разчитайки, че все на един падането ще изглежда убедително.

'24 - 1:0! Хари Кейн вкарва, след като Петър Чех не познава ъгъла, тъй като да не е баба Ванга. 

'31 - Арсен Венгер се прави, че си тръгва, но се връща от тунела като ведри актьори, излизащи за нова порция овации в края на театрална постановка. Не му се случва толко секси.

'39 - 1:1! Обамаянг напрега, напрега, но Гранит Джака си е Гранит Джака и решава да подаде на Янко Вертонген, който пък си вкарва автогол.
'Почивка - Съдията пак дава дузпа, виждайки как един от Тотнъм си поляга в съблекалнята. Другите почиват, няма кой да я бие.

'48 - Мачът е спрян, за да се поспори и тук, и сега малко за Истанбулското конвенцие, Андрей Слабаков с флалелка на Арсенал се целува с Денди с фланелка на Тотнъм.

'54

'60 - 2:1! Обамаянг много натега да вкара, търчи, гъне се като хиена, дебне като автоджамбаз, но Гранит Джака си е Гранит Джака и подава на Кошчиелни, който пък от своя страна взима, че вкарва при това с глава.

'67 - Тотнъм очевидно ще падне при тоя резултат и съдията не чака падането, а дава дузпа.
'75 - Мачът е прекратен заради отсъдената дузпа за 8 минути, но не заради протести от артилеристите, ами защото нахлуват още 300 съдии на терена, за да дадат и те дузпи, явно превръщайки това нещо в някакво meme, в което съдии от цял свят дават дузпи за шпорите.

'83 - Съдията не дава дузпа някакво време и се случва футбол, чак ти става приятно да гледаш.

'92 - 2:2! Хюн Мин Сон шляпва един гол, след като се усеща откъде са му познати Обамеянг и Михтарян - от Дортмунд, на които е вкарал около 48 гола в кариерата си.

Край. Съдията свири три дузпи за Тотнъм, но всички си мислят, че е дал край и си тръгват.

Две на две ли е футболът наистина?

Избери отговор!
Край