Аякс - Тотнъм (Предварително по минути™)

May 8, 2019     zhelyo     2692
На Йохан Кройф Арена ще се рита полуфинал за Шампионската лига. И от двете страни основни действащи лица ще са предимно футболисти на Аякс.

'Начало - Тотнъм е дал 3 титулярни места на фенове, изтеглени с томбола, че от контузии и безтрансфериие скоро ще се наложи да върнат Паскал Шимбонда, Дидие Зокора и Фил Айфил.

'14 - Феновете на Аякс викат бая силно, което контузва Кайл Уокър-Питърс и Тотнъм веднага измисля на негово място Кайри Уокър-Питърс-Джуманджи.
'23 - Давид Нерес изпреварва топката, която се изпотява, почва да пуфти и осъзнава, че макар и доста бърза, все пак е дебела.

'34 - ПСЖ не издържа на напрежението и купува всички деца, дето гонят топките и са от школата на Аякс за по 50 милиона евро.

'43 - 1:0! Матияс де Лихт вкарва с глава, след като просто Юго Лорис е влязъл в мача на шише коняк и вече е с махмурлук.

Почивка. Маурисио Почетино надъхва момчетата си и открива позитив, в това, че здравите в отбора му са достатъчни за четворка белот и една игра на война.

'55 - В студиото на телевизора Бончо Генчев разказва вицове за Тодор Живков и чак сега пускат мача, защото нещо веселко да има.
'67 - Почетино прави смяна на отчаянието и пуска Винсент Уанаяма.

'72 - 1:1! Винсент Уанаяма реализира попадение посредством отчаяние.

'80 - Фернандо Йоренте изпуска сам срещу вратаря на домакините и всички фенове на Тотнъм получават юбилеен стотен инфаркт този сезон

Край. Всички са за Аякс на финала, защото тъй е симпатично.

Ще започне ли сега Аякс да купва играчи от Тотнъм?

Избери отговор!
Край