Спас Русев прекръства Левски на БТК - София

Feb 16, 2017     zhelyo     7020
ВИВАКОМ ГЕРЕНА - Полусобственикът на Левски Спас Русев, който по-рано през седмицата преименува стадиона на сините на Виваком Герена, обяви, че спонсорският договор няма да покрие всички дългове на клуба.


"Предварителните сметки не излизат. Опциите са две - да фалираме клуба и да го създадем на ново, както смятам да правя със Сектор А... или да прекръстя отбора на БТК тире София" - заявил Русев на среща с феновете.


По-вероятно е синята общност да приеме преименуването срещу спонсорство към сегашното дружество, за да не се налага да припознават чисто ново дружество, което или да почне от А окръжна, или да вземе лиценза на нещо от рода на Миньор Перник.
Ако пък и това не влее достатъчно пари, Русев предлагал преименуване на всички фенове на Левски на акаунт мениджъри във Виваком.


Неговият нов съдружник Даниел Боримиров пък предложил финансовата дупка да се запълни с пясък, с което смятал, че е победил по интелигентност старата идея на Гонзо финансовият проблем в Левски да се реши с отдалечаване, така че дупката да не изглежда толкова голяма.


zhelyo

Какво би било най-печелившо?

Избери отговор!
Край