След разговор Борисов - Меркел: Гонзо поема Байерн (Мюнхен)

Oct 2, 2017     zhelyo     9296
БЕРЛИН-БЕРЛИН - На разговор състоял се по оста хотел-столица бе определен, както си му е ред, новият треньор на футболния отбор Байерн (Мюнхен).


Канцлерът Ангела Меркел е приела от българския премиер Бойко Борисов сделката да назначи негов приятел за старши-треньор, а в замяна тя да получи ценно ноу-хау за коалиционно връткане и как да накара електората си да приеме, че е най-добре да сглоби стабилно правителство с неонацисти.


Наричаният за по-лесно от българските специалисти Байрен ще бъде поведен от Георги Иванов - Гонзо, след като Карло Анчелоти бе изволнен поради дразнещото безличие, което носи из световния футбол тъй яростно вече две десетилетия.
Самият Гонзо наскоро подаде оставка начело на футболния Черно море (Варна), като се появиха спекулации, че е напуснал тима именно знаейки за турболенциите на старши-треньорския пост при "баварците".


Очаква се Гонзо да доведе със себе си Мюнхен Орлин Старокин и Амаду Сукуна, за да засили конкуренцията в средата и атаката при шампионите на Германия и да ги освести от загубата от ПСЖ миналата седмица.

Ще успее ли Гонзо начело на Байрен?

Избери отговор!
Край