Сираков призова феновете за търпение, 1000 лева и да стискат палци машинките да са щедри

Apr 11, 2023     zhelyo     7747
СКАТЕР, СКАТЕР, АЙДЕ, БЕ, ДАЙ ГО ТРЕТИЯ - Собственикът на Левски Наско Сираков се обърна към феновете на клуба с молба за подкрепа в трудната ситуация, в която се намира отборът.

Той призна, че Левски е зависим от финансирането на генералния спонсор, но бонуси има и при чужди спонсори и почти нищо не би струвало да се пробва при тях, където можело машинките да са дори по-щедри.

“Искам последни 1000 лева дарения, честно! Няма повече да поискам и стотинка. 1000 лева и да стиснете палции да капе. Не можем да разчитаме на едно място, алгоритъмът ни следи поведението и пуска само колкото да се закачиш. Трябва да имаме и други източници на приходи”, заяви Сираков във фейсбук в обръщение към феновете.
Както е известно, старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов подаде оставка и напусна клуба, заявявайки, че Сираков има проблеми с казиното и не може да мисли и действа трезво.

"Мога да спра, когато поискам. Не е вярно, че съм пристрастен към хазарта. Правя го за Левски. Мога да спра по всяко време" - убеден е Сираков.
 

Ще стабилизира ли синия клуб Сираков?

Избери отговор!
Край