Синдикът на ЦСКА призна титлата за сезон 11/12, отменяйки сделка на Титан

Dec 29, 2015     zhelyo     4596
БОРИСОВАТА ГРАДИНА - След като призна едва 19 милиона от 783-те милиарда дългове на ЦСКА, синдикът на процедурата по несъстоятелност на третодивизионния клуб изненадващо отмени и други, приемани в широката общественост неща.


Дора Милева, която в момента извършва оценки на задълженията на клуба, не е признала като разход сделката за титлата през сезон 2011/12, когато "армейците" допуснаха съмнителна загуба в Перник, вместо да си осигурят титлата тогава, а при гостуването в Разград в последния кръг, когато титлата бе решена, собствениците от Титан съвсем неподозрително ги нямаше никакви.


Синдикът не признава като разход и анцузите за 73 000-те бежанци, минали на проби в клуба през последните 15 години, които 5 ръководства подред опитваха да осчетоводяват като дарения. Също така не призна засадата при автогола на Бисер Иванов - Легендата.
Не са признати още опитите на Георги Илиев - Майкъла да вдигне ложа като на Олд Трафорд, която всъщност представлява облицовка с дъски на старата ложа, сякаш е веранда в по-новичка къща в Симеоново.


Това, което синдик Милева признава, са задълженията на много от футболистите, които през годините в много ключови моменти от сезоните са оставали длъжници на феновете, за което данни има от спортните медии и телевизионните коментатори, които арбитрират подобни дългове.


zhelyo

Какво дължи ЦСКА в крайна сметка?

Избери отговор!
Край