Левски - ЦСКА (Предварително по минути™)

Mar 3, 2017     zhelyo     12366
Не!Засада отново се възползва от хомеопатично-генетичната си роднинска връзка с баба Ванга и ще предскаже в аванс ключовите събития от предстоящото дерби между Левски и ЦСКА. Този път - първо, екслузивно и бомбастично на страниците на Прас-прес!


Разминаванията на предсказанията ни, както винаги досега, са в рамките на стохастичната грешка и пренебрежими спрямо прогнозите на социолозите преди избори, за които даже се плащат пари.


'Начало - Агитките и на двата отбора са викнали по един поп, катафалка, църковен хор, донесли са жито и свещи, за да се погребват взаимно. Радост, че мачът не се играе на 3 март, тъй като щеше да има състезание кой е по-по-българин
'6 - Спас Русев клипва на Гриша Ганчев в опит чрез телефонна измама да му даде акциите на Левски срещу един сак с данъчно необложена захар.

'14 - Португалоезична комбинация: Руй Щедро комбинира с Румен Финто, който пуска към Каранга, но бразилецът не успява да стане Вкаранга.

'22 - Боян Йоргачевич непрестанно се разсейва, въпреки че е заключил този път шала си на вратата с два катинара, секретен болт, сложил му е СОТ и до него е вързал каракачанка.

'29 - 1:0! Бабатунде се промъква зад гърба на отбраната на "червените", след като плаща на познат бакшиш, който е и трафикант на бежанци за услугата.

'35 - Феновете на Левски успяват да се подиграят за гола чак 6 минути след отбелязването му, тъй като по договор е трябвало да озвучават реклама на Виваком.
Почивка - Играчите се оттеглят в съблекалните, а феновете започват да си цъкат фейсбук през телефоните, за да напсуват приятелите си в отсрещния сектор.

'47 - 2:0! Роман Прохазка се възползва от това, че играчите на ЦСКА още не са излезли на терена, тъй като по телевизора в съблекалнята давали Юнайтед - Борнемут, който впоследствие завърши 3:1.

'55 - Корнелия Нинова и Бойко Борисов се сбиват, спорейки в кои сектори да раздават изборни кренвирши. Впоследствие са изгонени от феновете на двата отбора, обидени от сравнението със сподвижниците на Лудогорец.

'60 - 2:1! Трима на Бумал! Камерунецът повлича трима защитници на гърба си, но успява да се одържи на крака и вкарва, за да може да стане изненадваща смешка с творчеството на Джеръм К. Джеръм.

'68 - Спас Русев се опитва да промени името на националния стадион на "Национален Виваком Вивасил Левски", но фенове на Виваком го освиркват и той сдава акциите и на телекома.
'77 - Веган нахлува гол на терена, защото е чул, докато минава край стадиона да се крещи "говеда" и "прасета", и е решил да защити животинките.

'83 - 2:2! Руй Педро дава тласък за нов вариант на едно от най-циничните традиционни скандирания по родните футболни стадиони.

'90 - Оказва се, че това е последният път, когато Левски-ЦСКА е заглавието на мач, а не на един общ отбор.

Край. Залогът при точен резултат гарантира вече при плейофите да се случи по-зрелищно дерби.

Кой ще е собственик на Левски в края на мача?

Избери отговор!
Край