Изненада! Ривалдо излиза за Левски срещу Славия, белите бият служебно

May 9, 2018     Generala     6919
ВИВАКОМ ГЕРЕНА - Сензационен ход направи ръководството на Левски в навечерието на финала за Купата на България. Собственикът на Левски Спас Русев е убедил мегазвездата на световния футбол Ривалдо да възобнови кариерата си за още един мач – финала за Купата на България между сините и Славия.

Идеята му е била подшушната от дебел медиен магнат и бивш футболист на Витоша Бистрица, за които под сурдинка се говори, че дърпат конците в Отбора на Народа.

Самият Витор Борба Ферейра е бил възхитен от идеята да вдигне трофей заедно със сина си и без много увъртания е приел предложението, като 5000-те хиляди безплатни минути и неограничения интернет, който ще получи от Виваком, са натежали при избора му.
„След като спечелих Златната топка и станах Световен шампион с Бразилия смятам, че имам нещо недовършено в своята кариера, а да спечеля Купата на България и да играя с играчи като Иван Горанов и Васко Панайотов би било страхотно“, заяви Ривалдо.

Снощи спортно-техническата комисия на БФС е била вдигната на крак по спешност, за да оправи картотеката на Ривалдо. Макар и употребили значително количество алкохол, господата си свършили работата и Носителят на Златната топка за 1999 г. вече е играч на сините, като днес се очаква да проведе първа тренировка под ръководството на Делио Роси.

Президентът на Славия Венци Стефанов, след като разбрал за новото попълнение на Левски, веднага заплашил, че ще подаде жалба за неправомерна картотека на бразилския ветеран.

„В Левски не за първи път се опитват да правят шашми – аз играя с деца, а те ще ми картотекират 46-годишен пенсионер, къде са нашите юноши, само Славия им дава път. И Зико и Ромарио да докарат, като идат в Европа ще има Иртиш-Миртиш“, заяви в типичния си стил Стефанов. Пред свои близки бил категоричен, че ще подаде жалба, ако бразилецът все пак играе в мача и ще настоява за служебна победа.

Мениджърът на едното ЦСКА Стойчо Стоилов пък се обади, без да го питат за първи път, и заяви – догодина ще картотекираме Христо Стоичков, Чики Бигиристайн и Субисарета, да видите тогава кон боб яде ли.
Дали е време за нова афера в стил „Михтарски“ през 1994-та на ЦСКА-Ювентус предстои да разберем, но по всяка вероятност това е поредната бомба със закъснител в българския футбол.

На кого е кръстен Ривалдо?

Избери отговор!
Край