Реал - Ливърпул (Предварително по минути™)

May 25, 2018     zhelyo     7585
Финалът на Шльонската лига се очаква с трепет от всички - и от любителите, и от мразителите на футбола. Едните искат да видят кой ще бие, а другите - просто искат да спре малко футболът. За вторите ще кажем злорадо - иде Световното.

Ето как ще се случи финалът:

Начало - Реал губи финал на ШЛ за последно през 1981. От Ливърпул. Стойчо Младенов очаква това.
'7 - Роналдо нещо ръкомаха на съдията, той му вика: "Е финал е, айде първо поразцъкайте малко без мене, аз ще се включа, ако се налага!"

'13 - Фенове на Ливърпул са нашарили децата си с цитати от Корана и са ги пуснали да щъкат по лекоатлетическата писта, за да помогне Алах на Салах.

'22 - Венци Стефанов a.k.a. Флорентино се е заредил по минижуп на Путин в очакване след мача да нахлуе на терена и да даде началото на контра-Майдан.

'30 - 1:0! Изстрел от фал на Роналдо се удря в НАТО-вски дрон и се отклонява във вратата. Хари Кейн си заплюва гола.

'39 - Фирминьо опитва да вкара от онея голове, дето не гледа ни към врата, ни към топка, ама се е зазяпал стръвно в някаква украинка в публикта и нищо не прави.
Почивка. Балъците от Испания и Англия, изсипали милиони пари да идат до Киев, умират от жажда, защото на стадиона се предлагат минерални водички от 150 мл по 35 долара парчето, част от икономическите санкции на украинския финансов гений, съпроводили футбола.

'48 - Осъзнавате, че Юрген Клоп е очилатко, а Зидан е плешив от 23-годишен, но някак си не ги смятате за смотани, а пък вие, без плешивост и очилатост, май си смотанеете. Сипвате си.

'54 - 1:1! Мохамед Салах се оказва безупречно свободен в наказателното поле на противника, има време да се завърти с топката и да я шмугне в ъгъла. Реалци са ОК, само и само да мине Меси!

'66 - Роналдо изнервено пуфти, случайно Марсело попада на пътя на пуфнята и от косата му падат 4 килограма крадени от безмитния магазин на летището сапуни.

'72 - Джордан Хендерсън дава точен пас напред. Голям шок.
'80 - 2:1! Съдията се разбужда от летаргията си, вика видеоповторение, на което се вижда как в разцъкването между полувремената играч на Ливърпул е пипнал топката с ръка в наказателното поле. Дузпата я вкарва Роландо, който при радостта си от гола със скок към страничния флаг се и изаква.

Край. Камерите показват фенове на Ливърпул със сълзи на очите, все едно Меган Меркел и принц Хари са се развели, защото тя се е влюбила в Малката Бирма.

Кой ще бие?

Избери отговор!
Край