Радев нареди на Гришо да тръгне с Никол Станкулова за по-икономично и патриотично

Feb 8, 2017     zhelyo     68273
АРЕНА АРМЕЕЦ - Президентът Румен Радев се срещна с Григор Димитров и го поздрави, че е единствената българска ракета в изправност и с която можем да сплашваме другите държави.


Държавният глава изрази благодарност за успехите на Гришо, славещи България на спортните терени, а българите в частност - в сферата на половата атлетика.


Радев все пак обяви, че времената са трудни и приоритетите на родината са други, така че подписа заповед към тенисиста, с която го задължава да преосмисли любовта си към Никол Шерцингер.
"Новият световен ред е тук. Българите не одобряват връзки на български мъже с чужденки от Запада, при това носителки на гените на няколко раси. Това не съвпада с традиционните ценности на нашия народ. Като ще е Никол, защо да не е Станкулова? Гришо, избери българското!" - заяви се президентът, очевидно знаещ накъде отива светът и какви стени ще бъдат вдигнати.


Като допълнителен довод Радев заявил и желанието си да въведе икономии, разумни разходи и по-пестелив живот, като заявил, че докато Шерцингер не седа на маса без трюфели, то синоптичката от Нова телевизия би се навила да похапне обикновени печурки.


zhelyo

Да се подчини ли Гришо на президента?

Избери отговор!
Край