Избраха Райс М’Боли за председател на ЕК, само той можел да спре Германия

Jul 1, 2014     zhelyo     5150
БРЮКСЕЛ - Вратарят на Алжир и ЦСКА Райс М'Боли бе назначен за председател на Европейската комисия, след като е Европарламента се стигна до консенсус, че трябва постът да бъде зает от личност, която да може да спира Германия, когато стане досадна.


Вратарят, направил около 308 спасявания в осминафиналната среща между Алжир и Германия на Световното в Бразилия, внезапно се оказа доста по-консенсусен кандидат от Жан-Клод Юлкер - създаденият от коалиция между люксембургска офшорка и турски шоколадов деликатес политик.


"Само М'Боли може да спре Германия от пълна доминация над Съюза. Доволни сме" - с типична доза мазнота сподели британският премиер Камерън, подпомогнат в същото от председателя на Партията на европейските социалисти.
Ангела Меркел обяви, че ще говори с Бойко Борисов, за да ѝ даде съвети как да преодолее Райс М'Боли, но се очаква като левскар лидерът на ГЕРБ да няма абсолютно никаква идея как.


Очаква се ЦСКА да получи за трансфера на алжиреца около 400 милиона евро субсидия, но поради липса на организация, да успее да усвои едва около 14 евро.


zhelyo

Как ще се справи Райс в ЕК?

Избери отговор!
Край