Лудогорец - Левски (Предварително по минути™)

Apr 14, 2017     zhelyo     5600
Върхът на футболния сладолед е днеска, когато в Разград ще ритат първият и вторият. Кой ще бие и има ли някакво значение - ще се види. Ето го самият футбол:

'Начало - Гостуващите фенове се радват на великденски украси в клетката си, направена с изкуствени хартийки и лентички да прилича на гнездо за великденски яйца.

'8 - Въпреки, че е едва начало на мача, Николай Митов изглежда както винаги тревожно като дете, знаещо че ще стане напечено, като техните се върнат от родителска, свикана извънредно заради него от директора.
'19 - 0:1! Прохазка отново показва, че струва колкото най-малкото нова опера в Пловдив или санирането на 2 стадиона с държавни пари.

'25 - Възниква спор кое е по-тегаво - да имаш течаща нова трибуна или трибуна без козирка. Двата тима стигат до мирен извод, че на харизан бетон не се гледат зъбите.

'33 - Бабатунде се залюбва с орлицата Ферхунде и се опитват да избягат, но не могат да навият Нар да дойде с тях, че им трябва някой да шофира колата.

'42 - 1:1! Съдията подминава очевидна засада и зачита гол на Марселиньо, феновете на "сините" започват скандирания срещу своите любезни домакини.

'Почивка - Ръководството на сините развява разпечатки от Търговския регистър и доброто развитие там през седмицата, за да успокои ултрасите и да не навлечат проблеми.
'50 - Гостите издигат транспарант с текст (без редакция - бел. zh.) - "Духай  те селяни"

'59 - Мачът е прекратен! ГДБОП нахлува и обискира всички. Арестува мъж в ложите в неадекватно състояние, имитирал Кирил Домусчиев, който казал на спецполицаите: "Къде виждате имитатор, бе, олигофрени?!"

'Край. Туй то. И таз добра!

Бабатунде или Ферхунде?

Избери отговор!
Край