Лудогорец с голям подвиг в първия си мач в Европа без кренвирши

Jul 21, 2015     zhelyo     11900
В ДУХА НА СПОРТНИТЕ МЕДИИ, ПРЕДСТАВЯЩИ ДРЕБНИ ВЕСТИ ОКОЛО ЛУДОГОРЕЦ С НЕИСТОВИ ХВАЛЕБСТВИЯ - Тимът на Лудогорец, окрилен от ударните трансфери и именития си португалски треньор Рибейро отпадна с високо вдигната глава от молдовския колос Милсами, след като за първи път в историята игра мач в Европа без кренвирши.


Молдовският първенец се оказа непреодолим без вълшебните кренвирши, с които Лудогорец миналата година бе като Астерикс и Обеликс срещу римляните и вършееше из групите на Шампионската лига.


"Играхме приказно, но нямахме шанс, като Милсами ни победи едва с човек по-малко и осъществи цели две атаки срещу нас. Смятахме, че поне за такъв съперник можем да минем без кренвирши, но и така се представихме патриотично" - сподели запазил самочувствие Рибейро.
Както е известно, шампионите привлякоха футболисти, чиито визитни картички доведоха до нощни полюции журналистическата гилдия в страната, а милиарди патриоти вкусваха кренвирша в душата си, очаквайки нова порция еврорадости.


Собствениците на клуба пък апелираха за повече патриотизъм и пожелаха нацията да се престори, че Лудогорец е в групите на Шампионската лига отново, като обещаха друг вид, финикийски кренвирши, за журналистите, поддържащи тази теза.


zhelyo

Нали се сетихте какво имаме предвид под кренвирши?

Избери отговор!
Край