БФС връчва утешително титлата на Лудогорец, Роналдо вкарал само един

Dec 11, 2014     zhelyo     5957
ул. ИВАН АСЕН №26 - Президентът на БФС Боби Михайлов ще връчи днес на Лудогорец титлата за настоящия шампионат на А група заради доброто представяне на тима в групите на Шампионската лига.


"Всички видяха, че момчетата направиха добри мачове и стояха силно дори срещу Реал Мадрид, като Роналдо вкара само един. Заслужават тая титла да ги поощри, за да продължат напред" - сподели Михайлов.


Първенството ще се доиграе спокойно, като Лудогорец ще спести от химия и съдии докрая, за да може наесен тимът да бъде дори по-подготвен и Данчо Минев да сгъне Гарет Бейл на шест, докато във вътрешното първенство Тони Силва го разминава като газов пистолет Ахмед Доган.
Стойчо Младенов веднага изригна с 12 декларации, в които обвинява БФС, че помага на Лудогорец, но бе ударен по главата с в-к "7 дни спорт" и се просна върху снега.Същевременно Кирил Домусчиев, който изразява увереност, че държавата ще остави бизнесът просто да работи, изрази надежди да му бъдат отпуснати още 4 милиона, за да направи трибуна Моци по-голяма, за да поеме наплива на фенове до края на сезона, когато няма евромачове и Лудогорец ще рита в Разград.


zhelyo

Заслужена ли ще е титлата за Лудогорец, ако им се даде сега?

Избери отговор!
Край