Лудогорец иска отлагане на мача с Локо, феновете не искали да им развали концерта на Цеца

May 13, 2015     zhelyo     5735
РАЗГРАД - Лудогорец поиска двубоят с Локомотив (София), насрочен за този петък, да бъде отложен за друг ден, когато няма планиран концерт на Цеца Величкович за откриването на нова трибуна.


На 15.05 предстои да бъде отбелязана 250-тата годишнина от създаването на Лудогорец и да бъде открита Трибуна Моци, кръстена на защитник, откроил се на футболния терен чак, когато зае за кратко ролята на вратар, а освен чевермета, томболи и Цеца, феновете ще се насладят на Джена и Крисия, които също ще пеят.


"Нашите фенове искат да е само концерт, за да може да си донесат домашна ракия и да си направят цър-пър на стадиона. По време на мач не може алкохол и футболът ще развали празника" - коментират от ръководството на шампионите.
Футболът традиционно пречи на привържениците на тима, на които е забранено да ядат кренвирши по време на мач, след катато вече на няколко пъти се налагаше прилагането на техниката Хаймлих заради комбинацията от крещене по съдията как си позволява да вдига жълт картон при едва 12 фала на Светослав Дяков и преживяне на полуфабрикат.


Очаква се от Локомотив да нямат против отлагането на мача, тъй като ще имат повече време да открият Емил Гъргоров, който се е загубил нейде из ямите на терена в Надежда.


zhelyo

Ще останат ли хора на мача, ако Цеца се е изпяла преди това?

Избери отговор!
Край