Левски - Пирин (Предварително по минути™)

Dec 1, 2017     zhelyo     7711
Много зрелищен футболен двубой вълнува световната футболна общност. Сблъсъкът между "сините" и "орлетата" може да предреши играта завинаги или да не я промени изобщо. Ето в аванс:

'Начало - Коментаторите по Диема вече 17 000 пъти са казали, че Пирин имат финансови затруднения. 

'10 - Двамата странични съдии са само в половината на Пирин и вдигат засада на гостите за всеки пас, който не е връщане към вратаря Макенджиев.
'19 - Делио Роси нахъсва своите с италиански език, интонация и жестове, докато Радуканов действа по-просто, обещавайки на момчетата си баница.

'27 - Пирин има пари само за още 3 минути игра.

'34 - 2:0! Прохазка вкарва гол след разбъркване в наказателното поле на гостите. Съдията го зачита за два.

Почивка. Само за домакините. Гостите нямат пари да почиват.

'48 - Пирин е избавен от финансов колапс! Новият спонсор на тима е Бинго лотария, като до края на мача клети кривогледи хора от село ще влизат и със стотинки ще търкат гърдите на футболистите, за да видят дали печелят хиляди левове.
'59 - Мачът е прекъснат. Фенове на ЦСКА нахлуват на терена, след като фенове на Локомотив (Пд) от Спартак (Москва) искат да заснемат филм и на Герена.

'66 - Мачът продължава, но само десетина секунди - влиза Валери Симеонов да открие тържествено биде в съблекалнята на съдиите.

'75 - 2:1! Левскарите се приспиват вече от победи срещу опашкари и съвсем забравят да играят, което води до гол от Тодор Паланков - българското Фламини.

'83 - Яблонски спечелва корнер, което хвърля публиката на домакините в екстаз, какъвто не е изпитвала от гола срещу Верея.

'96 - 2:2! Конър Макгрегър пак вкарва в продължението за Пирин, за да се затвърди като горноджумайската Прохазка.
Край. Пирин ще спят на стадиона, като ще платят за нощувката, почиствайки трибуните и валирайки тревата на терена.

Кой е най-важният футболист в мача?

Избери отговор!
Край