Арсенал - Тотнъм (Предварително по минути™)

Mar 12, 2021     zhelyo     1867
Точно да си кажете, че футболът е решен и е ясно кой ще шампионства от Манчестър, през Мадрид, Мюнхен и Разград, но подводните камъни на тази велика игра понякога изскачат като ошашавено делфинче, видяло красивия скелет на Леонардо Ди Каприо на дъното. Един такъв момент винаги е дербито на Северен Лондон.

'Начало. Футболистите почват мача с едноминутно коленичене в подкрепа на принц Хари Кейн и жена му Ангела Меркел, които разкриха пред обществеността, че английската кралица е от по-крайните фенове на Милуол и е расистка.

'9 - Пиер-Емерик Обамеянг и Пиер-Емил Хойбиьерг напускат мача, защото двамата са кръстници на новородено българче, носещо името Пиер-Станой Карабаджаков.
'20 - 1:0! VAR отменя гол на Лаказет, след като се оказва, че на ръкава си той има косъм от косата на Артета, чиято плътност е отсъдена от лайнсмените като микроскопична засада.

'31 - Букайо Сака Танги Ндомбеле. Двама футболисти, изречени един след друг, а пък то си е цяло изречение. (прочетете го бързо за повечко ефект)

'42 - 1:0! Мартин Йодегор вкарва първия си гол, след което сваля латексовата си маска, оказва се, че е Йозил, показва средни пръсти на всички и напуска терена. 

'Почивка. Моуриньо заплашва играчите си, че ако не бият, ще ги прати лятоска на Реал (Мадрид).

'53 - 1:1! Бейл и Регюлюлюлон правят атака с 4-5 разтегляния от единия фланг към другия, което сецва вратовете на артилеристката защита и уелсецът вкарва 105-ия си гол откакто се събуди от зимен сън.
'64 - Деле Али и Ектор Белерин получават награди за ролите им на Борат и Тутар в тоя филм, дето половината го харесват, щото политически посланя, а другата половина не го харесват, щото политически послания.

'75 - 1:2! Уилян отбелязва директно от корнер, след което Юго Лорис е пратен да купува гласове за Димитър Пенев и Петър Жеков в Манастирски ливади с лични пари.

'86 - Ламела получава 3 червени картона едновременно, тъй като с един шпагат поваля.. познахте - трима топчии.

Край. Арсенал завързва битката за престижното 7 място между тези два тима.

За кои сте?

Избери отговор!
Край